tips og hacks til festival

5 FESTIVAL HACKS

Trenger du noen enkle hacks for å gjøre festivalen litt bedre?
Nedenfor har vi samlet 5 enkle, men smarte ting du bør vurdere for at du skal unngå å gå i de fellene vi og andre har erfart fra tidligere. 

1. Powerbank
Ikke gå tom for strøm på mobilen! Da kan du i det minste nå dine venner og du er mer sikker i fall noe skulle skje.

2. Bruk gammel mobil
Unngå å miste eller ødelegge mobiltelefonen din. Det skjer faktisk oftere på festivaler enn du kanskje tror. Det er særlig kjipt når telefonen din koster skjorta. Vi forstår at du kanskje ikke får tatt de beste bildene eller videoene, men er det verdt å miste mobilen? Det er opp til deg.

3. Regnponcho
Været i Norge er ofte uforutsigbart. Hold deg tørr og i godt humør! Kjøp deg en billig regnponcho på for eksempel Biltema eller Clas Ohlson. Du kan selvsagt bruke regnjakke, men det kan fort bli klamt og svett, eller ekstra å bære på hvis været ellers er bra.

4. Bruk billige “festivalsko”
Sko blir alt for fort skitne eller ødelagte på festival. Det er veldig mange folk i folkemengden. Hvem ser på skoene dine da? Vi erfarer at mange kjøper billige sko, som fortsatt er kule nok. Slipp å være redd for skoene dine!

5. Unngå å måtte lete etter vennene dine
“Jeg skal bare på do… BRB!”
 “Jeg stikker å kjøper meg en øl!”
 Dette er fraser du har hørt, eller kommer til å høre gang på gang. Hold dere helst samlet til enhver tid, eller del dere i mindre grupper. Hvis dette likevel ikke går har vi rådene:

  • Ha en fast plass dere møtes, eller avtal eventuelt på forhånd hvor dere skal møtes
  • Bruk samme type klær eller farger. Da blir det enklere å finne hverandre igjen. Det er også ganske kult da det fort blir en snakkis som skaper stemning i vennegjengen.
  • Send SMS hvis dere mister hverandre og avtal at dere skal sjekke mobilen hyppig hvis personen skal bort en plass. Just in case! Det er ikke lett å høre telefonen når det høy musikk i bakgrunnen.

 

Har du noen tips og råd? Del de gjerne med oss gjennom vår nettside eller Facebook! Det setter vi alle stor pris på.

RELATERTE INNLEGG

Første gang på festival

Ønsker du å være klar til festival? Her finner du informasjon om hvordan festivaler fungerer, slik at du får mest mulig ut av opplevelsen.

Festivalforberedelser

En del av det som gjør festivaler så gøy, er at ikke alt kan planlegges og mye uforventet kan skje. Med litt planlegging unngår du de største fallgruvene.