første gang på festival - hva bør jeg gjøre?

FØRSTE GANG PÅ FESTIVAL?

– Bli klar her!

Skal du på festival for første gang? Har du liten eller ingen erfaring med hva du skal ha med og ikke? I dette innlegget gir vi deg en kort innføring i hva som er lurt å merke seg!

For en god festivalopplevelse er det viktig å være forberedt på hva du har i møte, planleggingen som gjøres i forkant er avgjørende for en positiv opplevelse! Begynn med å gjøre research på egenhånd, snakk sammen med de du skal dra med, kanskje kjenner du noen som har vært på festival før? Bruk det sosiale nettverket rundt deg til å samle gode tips!

Videre er det viktig å merke seg hvilken festival man skal på, skal man på en tradisjonell festival der man camper, eller skal man på en festival der man ikke camper? Pakk smart og tenk på hva du faktisk vil få bruk for, det er lett å overtenke hva man skal ha med seg, hold det enkelt og begrens bagasjen din, husk at du skal bære alt av bagasje selv. 

På festival vil du være i bevegelse hele tiden, muligheten for en god natt med søvn er også noe begrenset da du befinner deg på festivalområdet. Tenk egensikkerhet og ta vare på deg selv og andre, sørg for at du får i deg nok mat og vann. De aller fleste festivaler tilbyr et godt utvalg av mat, likevel kan det være en tanke å bringe med noe mat selv.

RELEVANTE INNLEGG

FESTIVALFORBEREDELSER

En del av det som gjør festivaler så gøy, er at ikke alt kan planlegges og mye uforventet kan skje. Med litt planlegging unngår du de største fallgruvene.

5 FESTIVAL HACKS

Trenger du noen enkle hacks for å gjøre festivalen litt bedre? Unngå å gå i våre fotspor ved å lære av våre og andres feil.