telt og overnatting på festival

TELT OG OVERNATTING

– DETTE BØR DU TENKE PÅ 

Første gang du skal sove i telt på festival? Hva bør du egentlig tenke på?
Det kan fort bli kaos når det er tusenvis av telt og folk. Her finner du gode råd som kan gjøre det litt enklere for deg.

Merk deg hvor teltet er!
Første bud er å gjøre seg kjent med campingområdet på festivalen, merk deg hvor du setter opp teltet og lag en huskeregel for hvor teltet er plassert. Det er sannsynligvis flere telt som ligner på ditt. Gjør derfor teltet ditt gjenkjennbart ved å sette et flagg på toppen av teltet, eventuelt merk teltet ditt med gaffateip eller maling. Vær kreativ å utbedre på best mulig vis!

Pakk smart
Pakk med deg kun det viktigste til festivalen, tenk nøye over hva du tar med deg, hold det enkelt og pakk kun det du faktisk vil få bruk for. Du skal tross alt bære all bagasjen selv og det er en stor risiko for at ting blir stjelt. Pakk med sovepose og klær som passer til været, ta gjerne med klær du ikke er redd for, disse skal kunne tåle å bli skitne. 

Ta med putetrekk!
Det tar unødvendig mye plass å pakke med en pute til festival, vårt tips er å ta med et putetrekk som du kan fylle med klær som du skal bruke under festivalen. Dette gir en bedre oversikt over klesskapet ditt samtidig som du sover mer komfortabelt. 

Hygiene
Tilgangen til å vaske seg er noe begrenset under festivalen, vær forberedt på å stå i en lang kø om du har planer om å dusje! Vi råder deg derfor til å pakke med våtservietter som alternativ til dusj, ha i bakhodet at du er på festival og at alle er i samme posisjon. 

Ziplock poser
Når man bor i telt med andre er det viktig å organisere eiendelene sine, dette kan du enkelt gjøre ved å benytte deg av Ziplock poser for pakking av toalettartikler og mat. Dette holder tingene dine rene og tørre samtidig som det gir en bedre oversikt.

Har vi glemt noe? Ta gjerne kontakt på Facebook eller på nettsiden vår.

 

Relevante INNLEGG

Første gang på festival

Ønsker du å være forberedt til festival? Her finner du informasjon om hvordan festivaler fungerer, slik at du får mest mulig ut av opplevelsen.

5 FESTIVAL HACKS

Trenger du noen enkle hacks for å gjøre festivalen litt bedre? Unngå å gå i våre fotspor ved å lære av våre og andres feil.